2014. augusztus 19., kedd

Programajánló - Mesterségek Ünnepe 2014

Az idén augusztus 16-20 között rendezik meg a Budavári Palotában a Mesterségek Ünnepét. Nálunk most már hagyománynak számít, hogy a nővéremmel eltöltünk itt minden évben egy csajos napot. 
Az első, és legfontosabb, hogy még a bejáratnál, a kézműves sajtműveseknél veszünk egy diós-mézes, áfonyás sajtgolyót, amit mindketten imádunk de csak itt szoktunk enni.

Aztán jöhet a nézelődés!



Az egyik kedvenc standom, ezekkel a léggömbökkel díszített.  Nagyon látványos és vidám.



Az idén Törökország volt a vendég és valami eszméletlenül jó programot raktak össze. Sem én, sem a nővérem nem vagyunk egy nagy néptánc rajongók, de a törökök olyan nemzeti táncos-énekes műsort produkáltak, hogy az egészet végignéztük és hatalmas volt a sikere. 
Természetesen volt Törökországra jellemzőkkel beépített stand is, szultánokkal meg egyéb beöltözött kedves törökökkel.

Ezekből a csodaszép szószos tálkából én is vettem. Efsane Mehmet Yildrim török népművész alkotásai.

Orhan Cakiruglu Carik és Yemeni cipők gyártásával foglalkozik és az ő cipőit viselték például a Harry Potter filmekben vagy a Trójában is.

Hangulat:


Másik kedvenc standom a pipacsos csészékkel! Tavaly csak nézegettem, de idén már vettem is magamnak egy kávés csészét. Mennyire jó lesz már reggelente pipacsból inni a kávét!

 

Ha van kedvetek látogassatok ki, mert remek program családdal és barátokkal is. Itt minden infót megtaláltok: Mesterségek Ünnepe
Aki pedig már volt kint, az meséljen, kinek mi tetszett és mit vásároltatok?

Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is és lájkold PARFÜM oldalamat is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...